O-Zone

O-Zone staat voor ondernemen, opleiden en ondersteunen.

Onze site is gelegen op een strategische locatie, langs het kanaal te Sint-Jans-Molenbeek (Henegouwenkaai 29), en biedt plaats aan een tiental partnerorganisaties.

Onze partners

Atelier Groot Eiland is onze partner van het eerste uur. Al haar deelwerkingen kunnen beschikken over een aangepaste infrastructuur: het sociaal Restaurant Bel’O, de schrijnwerkerij Klimop en het activiteitenatelier ArtiZan. Wat verderop in de straat is er het sociaal restaurant Bel Mundo.
Hebben zich achtereenvolgens in O-Zone gevestigd: FeBIO, LivingStones, de Brusselse Bond voor het Recht op Wonen, Samenlevingsopbouw Brussel, Fami-Home, D’BROEJ, Uit De Marge en Awel.
En Baita is natuurlijk zelf ook aanwezig in O-Zone: de kantoren van het Sociaal Verhuurkantoor en Baita Clean Office zijn te vinden op de Henegouwenkaai 29.

Onze vergaderzalen

Twee vergaderzalen, met een capaciteit van respectievelijk 20 en 30 personen, staan ter uwer beschikking.De huurprijs bedraagt slechts 5,- EUR per uur. Koffie, thee, water, frisdranken en broodjes kunnen worden voorzien in de zaal.
s Middags kan er warm gegeten worden in één van de sociale restaurants Bel’O of Bel Mundo.
Wi-Fi, beamer, flipchart en whiteboard zijn beschikbaar.

burO-Zone, flexibele kantoorruimte voor startende organisaties

Het vaste aanbod binnen het gebouw vanwege de aanwezige partners en de O-Zone vergaderfaciliteiten is uitgebreid met een flexibele kantoorruimte voor opstartende organisaties. Enorm veel verenigingen kennen moeilijkheden met het vinden van een goede en betaalbare accommodatie bij de start van hun activiteiten. Nieuwe verenigingen hebben de middelen niet om te investeren in degelijke hard- en software, evenmin kunnen zij zich engageren op lange termijn.

Met het aanbieden van modulaire kantoorruimte willen we hierop een antwoord bieden.